Sunday, November 14, 2010

MiaPlast Estetik ve Guzellik Merkezi



Epilasyon icin en uygun donem kis mevsimidir diye dusunerek bir merkez arastirmaya basladim. Arastirmaya basladim diyorum ama ben oyle pat diye hareket eden bir insanim.. Iste tam boyle bir zamanda CK yarin epilasyona gidiyorum senin icin de randevu aliyorum dedi ve biz cumartesi gunu saat 11.30 icin randevumuzu aldik.

Bostanci'dan Nisantasi'na ulasmak adina sabah 9.30 da kalktik, yollara dustuk. Trafik nedeniyle biraz gec kalacagimizi fark edince 20 dk gec kalacagimizi bildirip, saatinde orada bulunduk da ne oldu!

Beni hemen islem icin aldilar. Bayan biraz soguk ve suratsizdi! Ne kadar, nereye uygulama yapabildigi hakkinda bir fikrim yok. Cunku bakin suraya yapmadiniz dedigim halde gecmedigi yerler oldu. Benim ilk randevu oldugu icin, normalde iki hafta sonra kontrole gitmem gerek ve gecemedigi yerleri yenilemeli! Ama bana boyle bir teklif de bulunmadilar. Ama ben bunun pesinden kosucam. Epilasyon cok ucuz bir islem degil. Bayram tatili nedeniyle kapalilar. Umarim bu hakkim hala bakidir veya boyle bir hakkim vardir.

Neyse benim islemim bitti. Kendimi en acilinden disari attigim da CK beni bekliyordu. Bittigini dusunerek sevindim. Ama yanlis dusunmusum.. Daha islemine baslanmamis bile!!!! 10 dk sonra alacagiz sizi diyerek, bizi yaklasik saat 2'ye kadar beklettiler. Daha sonra sabrimiz tasip, karnimiz da acikinca biz gidelim uygun saatinizi soyleyin, gelelim onerisinde bulunduk. Sizi saat 3 bucukta BELKI alabiliriz ama belli de olmaz dediler.. Ne yapalim tamam dedik ve tekrar gittik 3 bucukta. Tabii ki bir miktar daha bekledik. Saat 4.20 gibi sonunda isleme baslandi.

Durumun uzuntu veren kismi ise bu sure icinde ne bir ozur dilendi, ne bir neden gosterildi, ne de bir isteginiz var mi tarzinda bir oneri de bulunuldu. Indirim kuponlari satilan bir websitesinden alinmis kuponumuz olmasa bir dakika beklenilmezdi!!!

Sonradan ogrendigime gore bu CK'nin 3. gidisiymis ve her seferinde bir sorunla karsilasmak. Ilk gidisinde randevusunu yazmayi unutmuslar yer yokmus, Bostanci'ya geri donmus. Ikinci gidisinde sanirim gene yanlis makine icin randevusunu yazmislar gene tum gun beklemis.

Kisacasi:

MERKEZ GUZEL AMA CALISANLARINI VE SERVISINI GELISTIRMESI GEREK! ISLEM SONUCU HAKKINDA ISE BIR SEY SOYLEMEK ICIN COK ERKEN!

Siz siz olun bu merkezde islem yaptirmak durumunda kalacaksiniz mutlaka randevunuzun detaylarini kontrol edin!

Bu kadar durum sonrasinda hala ilgilenenler icin:

Adres : Abdi İpekçi Caddesi Bronz Sokak 7/B Maçka, İstanbul
Telefon:+90 0212 296 74 42
Fax:+90 0212 225 94 62
E-Mail:info@miaplastlazerepilasyon.net


HAMIS: Tam cikmadan once tahminimce onemli bir musterileri geldi. Bayan beklerken ona bir sey icer misiniz diye sordular. Eh bu durumda bize sormalari gerekliydi. Istemeyerek sorduklarini hissettim ve bende tabii ki bir sey ictim !! =)

6 comments:

  1. iğneli epilasyondan şaşmayın derim ben. lazer zaten açık renk tüyleri almıyor. yani lazerin bitimine yakın iğneliye gidilmesi gerekiyor.

    iğneli epil. ücreti saat üstünden alınıyor. saati 40.00 TL

    ReplyDelete
  2. Aslinda kumralim ama Amerika'da devamli tras ettigim icin renk secmede zorlanmadi makine.. Bir sure sonra igneliye gecmeyi planliyorum. Hemde fiyatlari cok daha uygunmus bilgi icin tesekkur ederim =)

    ReplyDelete
  3. çok faideli bir blog olacak bu Zuzu'cum, ellerine sağlık.

    ReplyDelete
  4. Rica ederim =) Gorduklerimi, yasadiklarimi yazmaya calisacagim =)

    ReplyDelete
  5. Zuzu'nun sosyal yönlerini de keşfetmeye başlıyoruz :)

    ReplyDelete
  6. Bende yavas yavas sosyallesıyorum =)

    ReplyDelete